У росії горить нафтопереробний завод – фото, відео

Читать на русском
У Ростовській області сталася пожежа на Новошахтинському нафтопереробному заводі, частка в якому раніше належала сім'ї Медведчука.

У Ростовській області росії сталася масштабна пожежа на Новошахтинському нафтопереробному заводі. Підприємство раніше пов'язували із сім'єю народного депутата Віктора Медведчука.

Про пожежу повідомляють російські ЗМІ,

«О 9:25 за московським часом надійшла інформація про те, що сталося загоряння в теплообміннику на Новошахтинському нафтопереробному заводі на площі 50 квадратних метрів. Загрози розповсюдження вогню немає», – повідомили у місцевому МНС.

Російські ЗМІ пишуть, що завод атакували за допомогою безпілотника: перший було збито, уламки другого знайшли між двома резервуарами.

За інформацією журналістів «Схем», у 2014 році частку в Новошахтинському НПЗ отримала дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко. У квітні року сім'я Медведчука продала свою частку у НПЗ.

Нагадаємо, раніше російські військові обстріляли ракетами Новомосковський район Дніпропетровської області, внаслідок чого на нафтобазі розпочалася масштабна пожежа. В результаті загинули троє людей.

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна відповість росії на кожну спробу обстрілу нафтобаз та інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: