Ефективність російської піхоти залишається низькою – Міноборони

Читать на русском
Російська піхота на фронті переважає у кількості проти ЗСУ, проте діє вкрай неефективно в бою.

Російська піхота на фронті переважає у кількості проти ЗСУ, проте діє вкрай не ефективно у бою.

Про це під час брифінгу у середу, 22 червня, заявив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

У Міноборони назвали найнебезпечніші види російської зброїНа озброєнні армії росії є багато зброї, яка здатна дістати і вдарити в найдальші куточки України.

«Незважаючи на величезні втрати в особовому складі та техніці, окупанти переважають українських захисників у озброєнні та намагаються перемогти виключно кількістю. На окремих напрямках один постріл української артилерії припадає на шість і більше пострілів ворога. При цьому ефективність дій російських піхотних підрозділів залишається низькою», – заявив він.

За інформацією Міноборони, основною метою противника на даному етапі залишається вихід на адміністративні кордони Луганської та Донецької областей, утримання сухопутного коридору з окупованим кримським півостровом та блокування морських комунікацій України у північно-західній частині Чорного моря.

Є й інші новини щодо проблем у російській армії: на думку британської розвідки, ВПС росії діють в Україні недостатньо ефективно. Це може бути одним із найважливіших чинників, що зумовлюють дуже обмежений успіх російської кампанії.

Нагадаємо, у Генштабі розповіли, яка зараз ситуація на фронті та які втрати у російської армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: