Військові рф крадуть запчастини з бойової техніки, продають їх або обмінюють на алкоголь – розвідка

Читать на русском
Російські окупанти торгують запчастинами, які вкрали із пошкодженої бойової техніки. Після цього бойові машини вже непридатні для фронту.

Російські окупанти торгують запчастинами, які вкрали із пошкодженої бойової техніки. Після цього бойові машини остаточно непридатні для фронту.

Про це повідомляє пресслужба ГУР Міноборони у вівторок, 21 червня.

Втрати російської армії перевищили 34 тисячі військовихЗа останню добу було вбито близько 300 окупантів, найбільше на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Таким чином, загальні втрати росіян перевищили 34 тисячі.

«Підбиті захисниками України російські танки, БТРи та БМП окупанти евакуювали для ремонту на територію росії. Однак під час подорожі бойова техніка ворога остаточно перетворюється на металобрухт, який уже не підлягає ремонту та відновленню», – йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, російські військові знімають з техніки запчастини, акумуляторні батареї, блоки управління озброєнням та намагаються продати їх чи обміняти на алкоголь.

«Зважаючи на масштаби розкрадань та критичний рівень оснащеності підрозділів боєздатною технікою, командувач військами південного військового округу рф наказав провести термінові розслідування випадків розкрадання техніки та подвоїти охорону ешелонів, які доправляють знищену техніку до ремонтних підрозділів», - зазначили в ГУР.

Нагадаємо, російські окупанти скаржаться на постійні обстріли ЗСУ та несправну техніку рф. При цьому вони нервують, що їхні розмови перехоплюють та публікують для загального доступу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: