ЗСУ втратили контроль над селищем Метьолкіне біля Сєверодонецька – Гайдай

Читать на русском
ЗСУ більше не контролюють селище Метьолкіне біля Сєверодонецька. Окупанти посилили обстріли й стягнули велику кількість техніки в районах Тошківки та Устинівки.

Збройні сили України більше не контролюють селище Метьолкіне біля Сєверодонецька.

Про це розповів голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

«Метьолкіне, на жаль, ми вже не контролюємо, і противник накопичує резерви, намагаючись такою повзучою тактикою продавити лінію оборони», - повідомив Гайдай.

Бліцкриг росії у Сєвєродонецьку провалився – радник міністра оборониУ Сєвєродонецьку важка ситуація, точаться вуличні бої. Але бліцкриг росії провалився через опір українських військових, сказав радник голови Міноборони.

Він розповів, що окупанти посилили артилерійські та авіаційні обстріли, зокрема, б'ють по Сєверодонецькій промзоні та по околицям міста.

«Те ж у районах Тошківки та Устинівки, бо орки хочуть зробити там прорив, і для цього стягнули туди велику кількість техніки. Бої йдуть у багатьох селищах навколо Сєвєродонецька та Лисичанська», – сказав голова ОВА.

В області триває «тиха» евакуація: із населених пунктів, де продовжуються активні бойові дії, людей вивозять військові на броньованій техніці.

Нагадаємо, тим часом окупанти розсилають фейкові повідомлення про нібито поразку ЗСУ у Сєвєродонецьку та зраду українського командування.

Евакуація з «Азоту» у Сєвєродонецьку неможлива через постійні ворожі обстріли та бої.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: