Стало відомо, скільки людей перебуває у сховищах сєвєродонецького «Азоту»

Читать на русском
У бомбосховищах заводу Азот у Сєвєродонецьку Луганської області залишаються понад 500 цивільних.
t.me/luhanskaVTSA

У бомбосховищах заводу «Азот» у Сєвєродонецьку Луганської області під постійним обстрілом російських окупантів залишаються понад 500 цивільних.

Про це повідомив керівник ВДА Сєвєродонецька Олександр Стрюк в ефірі телемарафону 14 червня.

Обстріл заводу «Азот» у Сєвєродонецьку: з'явилися подробиціУ Сєвєродонецьку внаслідок обстрілу окупантами заводу Азоту викидів хімічних речовин у навколишнє середовище не відбулося.

«Певні запаси (їжі – ред.) на «Азоті» створено. На «Азоті» знаходиться близько 540-560 осіб, які ховаються у сховищах. Ворог фактично розбирає на запчастини наше найбільше підприємство», – розповів Стрюк.

За його словами, російські війська не припиняють спроб штурмувати Сєвєродонецьк.

«Йдуть вуличні бої, тактично десь наші ЗСУ відтісняють ворога, десь вони завдяки своїм штурмовим зусиллям та величезній кількості живої сили намагаються відтіснити наші війська, тому ситуація змінюється щогодини. Був певний успіх, далі відтіснили нас небагато, тому ситуація є контрольованою, але досить важкою», - сказав Стрюк.

Нагадаємо, окупанти зруйнували всі мости на шляху до Сєвєродонецька, евакуація та підвезення гумвантажів неможливі. За словами голови Луганської ОВА, ворог контролює 70-80% Сєвєродонецька.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: