ЗСУ завдали сильних втрат полку окупантів, росіян вивели в тил – Генштаб

Читать на русском
Українські військові завдали значних втрат 11-му окремому мотострілецькому полку 1-го армійського корпусу росії.

Українські військові завдали значних втрат 11-му окремому мотострілецькому полку 1-го армійського корпусу росії.

Про це повідомляється в ранковому зведенні Генштабу у суботу, 18 червня.

У рф звільнили командувача ВДВ через великі втрати серед десантників – ISWКомандувача ВДВ рф генерала-полковника Андрій Сердюкова звільнили з посади за масові втрати в лавах російських десантників.

«Неподалік Гірського, Берестового та Кодеми українські війська вчергове завдали ворогу втрат. Після невдалих штурмових дій окупанти відійшли. У результаті вогневого ураження Силами оборони України підрозділи 11-го окремого мотострілецького полку 1-го армійського корпусу зазнали значних втрат та виведені з району ведення бойових дій для відновлення боєздатності», - йдеться у повідомленні.

На Харківському напрямку ворог обстріляв цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Козача Лопань, Петрівка, Коробочкіне та Пришиб.

На Слов'янському напрямку ворог систематично веде артобстріли у районах населених пунктів Дубровно, Долина, Краснопілля, Грушуваха, Адамівка. Також війська рф намагалися відновити штурмові дії у районі населеного пункту Краснопілля, бої продовжуються.

На Донецькому напрямку противник продовжує зосереджувати основні зусилля на Сєвєродонецькому та Бахмутському напрямках.

На Лиманському напрямку ворог здійснив артилерійський обстріл районів Сидорового та Маякова.

На Сєвєродонецькому продовжуються обстріли з артилерії та реактивних систем залпового вогню неподалік Лисичанська, Метелкіно, Устинівки та Воронового.

Тривають бойові дії за місто Сєвєродонецьк.

На Бахмутському напрямку окупанти обстрілювали з артилерії різних калібрів цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Золоте, Спірне, Берестове, Соледар, Клинове, Троїцьке.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках агресор обстріляв цивільну інфраструктуру зі ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Кам'янка, Авдіївка, Опитне, Володимирівка, Новосілка та Щербаки.

На Південнобузькому напрямку окупанти обстрілювали з артилерії, мінометів та реактивних систем залпового вогню райони населених пунктів Широке, Благодатне, Шевченкове, Прибузьке та Тополіне з метою стримування українських військ.

Крім того, війська рф намагаються вдосконалювати інженерне обладнання передових позицій і мінувати небезпечні ділянки вздовж річки Інгулець.

Нагадаємо, вранці 18 червня російські війська завдали удару по місту Кременчук Полтавської області.

Днем раніше було обстріляно Миколаїв.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: