Через вибух у захопленому Мелітополі було поранено двох колаборантів – мер

Читать на русском
Двоє колаборантів, які співпрацюють з російськими окупаційними військами, було поранено внаслідок вибуху в тимчасово захопленому Мелітополі.

Двоє колаборантів-керівників окупаційної адміністрації Терпіннівської об'єднаної територіальної громади Запорізької області були поранені внаслідок вибуху, який стався у захопленому Мелітополі 30 травня.

Про це у коментарі hromadske повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

«Ми чітко розуміємо, що вибух стався біля будинку, в якому проживає і псевдоміський голова Галина Данильченко та псевдокерівник Запорізької області Євген Балицький», – зазначив мер.

На його думку, вказаний вибух могли здійснити і самі окупанти, оскільки цей почерк властивий для них почерк. Однієї з причин, як вважає Федоров, може бути те, що ті багато знають різної інформації. «Вони їх залякують навмисне, щоб вони були більш лояльні до окупаційної влади», – вважає він.

Але мер додає, що водночас є великий загальний супротив серед цивільного населення Мелітополя. Це супроводжується як мирними мітингами, які відбулися 29 травня, так і розклеюванням великої кількості агітаційної продукції на території міста.

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли, що псевдомер Мелітополя Галина Данильченко проситься у відставку після вибухів у місті. Раніше Служба безпеки України оголосила підозру псевдокерівнику Запорізької області Євгену Балицькому.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: