ЗСУ відбили штурм ворога на Луганщині – Гайдай

Читать на русском
Російські війська продовжують завдавати авіаударів по населеними пунктами Донбасу. ЗСУ тримають позиції та відбивають атаки.

Російські війська продовжують завдавати авіаударів по населених пунктах Донбасу через неможливість провести вдалий штурм. ЗСУ тримають позиції та відбивають атаки.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

ЗСУ на Луганщині стримують ворога одразу з трьох сторін – ГайдайУкраїнські військові на Луганщині стримують російських окупантів одразу з трьох сторін. Ідуть важкі бої.

Він розповів про ситуацію в регіоні минулої доби.

«Нанесено авіаудари в районах Сиротиного та Боровського. Поблизу Сиротиного та Метелкіного наші воїни успішно відобразили штурм. Окупант із втратами відійшов на позиції, які раніше займали. Як і неподалік гірського», - написав Гайдай.

Також окупанти відкрили вогонь по Синецькому та Павлограду поблизу Сєверодонецька.

Чергові руйнування на Азоті – тепер на території транспортного цеху. Двічі масовано обстріляно житлові квартали поблизу колишнього заводу Донсоду в Лисичанську. 13 будинків зруйновано у Гірному, ще 14 – у Врубівці», - повідомив голова ОВА.

У свою чергу голова Донецької ОВ Павло Кириленко повідомив, що за минулу добу в області через обстріл загинули 4 особи, ще 6 були поранені.

Нагадаємо, за даними Генштабу, окупанти продовжують безуспішно вести наступ на Донбасі, зазнають втрат. РФ довелося вивести із фронту розбитий полк.

Раніше Гайдай пояснив, чому евакуація з сєвєродонецького «Азоту» поки що неможлива.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: