Індонезія виділить 5 млн дол. для відновлення медичної інфраструктури України

Читать на русском
Влада Індонезії готова виділити 5 мільйонів доларів для відновлення медичної інфраструктури України, яка була зруйнована внаслідок бойових дій.
moz.gov.ua

Влада Індонезії готова виділити 5 мільйонів доларів для відновлення медичної інфраструктури України, яка була зруйнована внаслідок бойових дій.

Про це повідомляє пресслужба МОЗ.

«Республіка Індонезія готова приєднатися до відновлення української медичної інфраструктури, яка була зруйнована ракетами та снарядами російських окупантів. Зокрема йдеться про інвестиції у розмірі 5 мільйонів доларів, які можуть бути спрямовані на відновлення українських медичних закладів», – йдеться у повідомленні.

Відомо, що Україна вже розпочала відновлення медичних закладів у деокупованих регіонах.

«Давайте побудуємо нове»: інтерв'ю координатора Великого будівництва про післявоєнне відновленняПровідна роль у відбудові країни і до, і під час війни залишається в Офісу президента. Юрій Голик, що координує Велике будівництво, відповів Слово і діло на основні питання щодо відновлення країни після війни.

«Україна впевненими кроками рухається до відновлення медичної інфраструктури, яку зруйнували російські терористи. Сьогодні ми бачимо значну підтримку міжнародної спільноти, яка готова взяти участь у відбудові українських лікарень та амбулаторій. Пріоритетними напрямами для допомоги є відновлення та розбудова лікарень Київської, Сумської та Чернігівської областей», – зазначив заступник міністра охорони здоров'я Олексій Яременко.

Нагадаємо, з України з початку російського вторгнення за офіційними даними виїхало близько 2280 медпрацівників. Це лише близько 0,5% українських медиків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: