Ракетний удар по Миколаєву: кількість жертв та поранених зросла

Читать на русском
Внаслідок ракетного удару, який окупанти сьогодні вранці завдали по житловому району Миколаєва, загинуло двоє людей, постраждали 20.

Внаслідок ракетного удару, який окупанти сьогодні вранці завдали по житловому району Миколаєва, загинули двоє людей. Число постраждалих зросло з 6 до 20. Зруйновано п'ять будинків.

Оновлені дані опублікував голова Миколаївської ОДА Віталій Кім у Telegram 17 червня.

Мер Миколаєва про ситуацію в місті: повертатися небезпечно, краще виїжджатиПовертатися до Миколаєва через обстріли російських окупантів поки що небезпечно. Ворог стріляє неприцільно по мирним кварталам.

«Від ракетного удару по спальному району 2 загинуло, 20 поранених. Наразі», - написав він.

Подробиці також розповіли в обласному управлінні ДСНС.

«Близько 7:00 у житловий квартал одного з районів міста влучили ракети. «Демілітаризовані» п'ять житлових будинків, з них чотири п'ятиповерхові та один двоповерховий. Тут, в результаті потрапляння боєприпасів та їх уламків сталися численні пошкодження - вибиті вікна, шибки, у квартирах пошкоджені стіни та перекриття, у двох квартирах в різних будівлях виникли пожежі», - сказано в повідомленні.

Рятувальники ліквідували осередки пожежі, одну на площі 3 кв. метри, другу – 10 кв. метрів.

Нагадаємо, раніше було відомо про 1 загиблого та 6 постраждалих жителів Миколаєва, серед яких дитина.

15 червня російські окупанти також обстріляли Миколаїв. Під вогонь потрапив багатоповерховий житловий будинок, поранення зазнали п'ятьох людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: