У Києві почали відновлювати 11 будинків, зруйнованих військами рф

Читать на русском
У Києві почали відновлювати житлові будинки, пошкоджені внаслідок ракетних ударів російських військ.

У столиці влада почала відновлювати житлові будинки, які були пошкоджені внаслідок ракетних ударів російських військ.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко у Telegram у четвер, 16 червня.

«Давайте побудуємо нове»: інтерв'ю координатора Великого будівництва про післявоєнне відновленняПровідна роль у відбудові країни і до, і під час війни залишається в Офісу президента. Юрій Голик, що координує Велике будівництво, відповів Слово і діло на основні питання щодо відновлення країни після війни.

«Зараз місто почало відновлення 11 житлових будинків, які зазнали найбільших руйнувань внаслідок обстрілів російськими варварами. Найбільше пошкодження зазнали окремі будинки у Святошинському, Оболонському та Шевченківському районах», – написав Кличко.

Він уточнив, що всього у Києві внаслідок ракетних ударів пошкоджено 636 інфраструктурних об'єктів та житлових будинків. Вони мають ушкодження різного ступеня.

Згідно з критеріями уряду та затвердженою програмою робіт, у столиці насамперед перевірять та відновлять 360 об'єктів: 52 навчальні заклади, 15 об'єктів охорони здоров'я, 5 закладів соціального захисту, 89 об'єктів житлово-комунального господарства, 12 закладів культури, 196 житлових будинків та 1 адміністративне приміщення .

Нагадаємо, раніше Кличко повідомляв, скільки виділять із бюджету Києва на відновлення пошкоджених будівель.

На Луганщині російські окупанти зруйнували майже 11 300 будинків. У Харкові відновленюю не підлягають 500 багатоповерхівок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: