На Луганщині озвучили кількість зруйнованих окупантами будинків

Читать на русском
На Луганщині російські окупанти зруйнували майже 11 300 будинків. Майже четверта частина їх – це житлові багатоповерхівки.

На Луганщині російські окупанти зруйнували майже 11 300 будинків. Майже четверта частина їх – це житлові багатоповерхівки.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

Всі мости у Сєвєродонецьку зруйновані: фото із супутникаВсі мости у Сєвєродонецьку Луганської області зруйновані. Maxar опублікував супутникові знімки.

За його даними, росія з початку вторгнення зруйнувала майже 11300 будинків, 8100 з яких - приватні житлові садиби та 3188 - житлові багатоповерхові будинки.

«Практично зруйновані Попасна та Рубіжне. Росіяни знищують Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Гірське, Золоте та менші населені пункти. Впевнений. Вони всі відшкодують, тому нам потрібно своєчасно оцінити завдані збитки та визначитися з потребами на відновлення», - написав Гайдай.

Він додав, що Луганська обласна військова адміністрація формує поадресний перелік житлових будинків, що зазнали руйнувань та пошкоджень і щодня збирає інформацію про руйнування житлового фонду.

Нагадаємо, у Харкові 500 багатоповерхівок відновити буде неможливо.

Також було названо кількість зруйнованих аеропортів та вокзалів за 100 днів вторгнення Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: