Названа кількість зруйнованих аеропортів та вокзалів за 100 днів вторгнення рф

Читать на русском
Російські війська зруйнували в Україні 11 аеропортів та понад 20 залізничних вокзалів за час війни.
аеропорт у Вінниці після удару рф

З 24 лютого російські війська зруйнували в Україні 11 аеропортів та понад 20 залізничних вокзалів. Також пошкоджено близько 7 тис. км залізничних колій.

Про це повідомив міністр інфраструктури України Олександр Кубраков у Telegram.

Удар по Львівській області: пошкоджено залізничну інфраструктуру, три ракети були збитіПо Львівщині вночі випустили кілька крилатих ракет. Три ракети були збиті, але все ж таки пошкодження отримала залізнична інфраструктура.

«За 100 днів активних бойових дій на території країни пошкоджено або повністю зруйновано тисячі кілометрів автошляхів, 7 тис. км залізничних колій, 302 автомобільні та 49 залізничних мостів, 11 аеропортів та 21 залізничний вокзал, при цьому захоплено чотири морські порти», - написав він.

За його даними, щонайменше 300 тис. людей залишилися без житла.

«Але ці 100 днів були не лише періодом руйнувань та глухої оборони. Як і наші захисники на передовій, ми теж переходимо у свій інфраструктурний контрнаступ. Вже розчищено сотні кілометрів доріг і відремонтовано сотні кілометрів колій, забезпечено проїзд 39 штучними спорудами...Слідом за військовими, які звільняють наші території, йде інфраструктурна команда, щоб не лише повернути життя в деокуповані міста та села, а й зробити його ще кращим», - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, у Генштабі розповіли про ситуацію на фронті на 100-й день війни.

Також повідомлялося, що за час війни по ​​Києву було випущено близько 30 ракет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: