По Сумській області завдано ракетного удару, загинуло четверо людей

Читать на русском
Окупанти вкотре обстріляли Сумську область. По Садівській ОТГ завдали ракетного удару, загинуло четверо людей, мінімум шість поранено.
Ілюстративне фото

Російські війська вночі завдали ракетного удару по території Садівської громади Сумської області. Загинуло четверо людей, є поранені.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

«Вночі, по території Садівської ОТГ, Сумського району ворог здійснив ракетний авіаудар. Загинуло чотири людини, щонайменше шестеро поранених. Інформація про руйнування і пошкодження – згодом. І так, це той вибух, що чули у половині Сумського району і в самому обласному центрі», – написав він.

Крім того, за інформацією Живицького, близько 5-ї ранку росіяни завдали ракетного авіаудару по Краснопільській громаді, потім відкрили вогонь з мінометів зі своєї території. Внаслідок обстрілу спалахнула господарська споруда та автомобіль Daewoo Sens. Інформація про постраждалих та додаткові пошкодження інфраструктури уточнюється.

Нагадаємо, минулої доби від атак населених пунктів Сумської області окупантами теж загинули чотири мирні жителі.

У ніч проти 15 червня російські війська обстріляли з «Ураганів» Криворізький район Дніпропетровської області. У місті Апостолово загинули четверо людей, один поранений.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: