Росіяни вночі вдарили по Апостоловому на Дніпропетровщині, є загиблі

Читать на русском
Росіяни з Ураганів обстріляли Криворізький район, у місті Апостолово загинули четверо людей і один був поранений. Два прильоти вночі були у Новомосковському районі, там без постраждалих.
https://t.me/dnipropetrovskaODA

Російські війська в ніч проти 15 червня обстріляли з «Ураганів» Криворізький район Дніпропетровської області. У місті Апостолово загинули четверо людей, один поранений.

Про це повідомив керівник обласної військово-цивільної адміністрації Валентин Резніченко.

«Важка ніч із втратами. Ворог обстріляв з «Ураганів» Криворізький район. Ударив по житлових кварталах Апостолівської громади. Попередньо, у Апостоловому загинули 4 чоловіків, 1 – поранений. Він у лікарні. У місті пошкоджено з десяток житлових будинків та лікарня. Територія обстрілу засипана касетними боєприпасами. Працюють піротехніки», – повідомив Резніченко.

Крім того, вночі було два «прильоти» у Новомосковському районі: постраждалих немає, але ракети пошкодили об'єкт громадської інфраструктури та дачні будинки.

Нагадаємо, у ніч на 13 червня окупанти обстріляли з «Ураганів» Зеленодольськ на Дніпропетровщині. Одна людина загинула, ще п'ятеро було поранено.

Вчора росія завдала ракетних ударів по західних областях України. На Львівщині уламки збитої ракети впали на цегельний завод, постраждали шестеро людей.

Ракети збили також над Тернопільською, Хмельницькою та Івано-Франківською областями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: