Війська росії обстріляли Сумщину з гаубиць, мінометів та РСЗВ

Читать на русском
Російські окупаційні війська продовжують здійснювати обстріли прикордонних територій Сумської області з різних озброєнь.

Окупаційні війська російської федерації здійснили низку обстрілів по територіях Зноб-Новгородської, Краснопільської і Есманської громад Сумської області. Ворог застосовував міномети, самохідні артилерійські установки та реактивні системи залпового вогню.

Про це повідомив начальник Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

«Зноб-Новгородська громада: мінометний обстріл почався близько 12 години ночі, 11 вибухів. Вогонь вели з САУ та мінометів. Попередньо пошкодили один об'єкт цивільної інфраструктури. О 5:30 ранку ворог розпочав артобстріл громади, 21 приліт з реактивних систем залпового вогню та САУ», – підкреслив Живицький.

За його словами, після 05:30 російські війська обстріляли з артилерії території Краснопільської громади. О 6:30 ворог відкрив артилерійський вогонь по території Есманської громади: 28 прильотів з реактивних систем залпового вогню.

Нагадаємо, 13 червня російські війська знову вдарили з мінометів на території Сумської області. Раніше 11 червня ворог обстріляв з мінометів місто та громаду у регіоні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: