На Львівщині працює ППО, у Тернопільській області чути вибухи (доповнено)

Читать на русском
Російські окупаційні війська запустили низку крилатих ракет по регіонам на заході України. Є інформація про вибухи та роботи протиповітряної оборони.

У Львівській області працює протиповітряна оборона, через що було чути вибухи. Водночас у Тернопільській області місцеві телеграм-канали теж повідомляють про вибухи, але їх поки офіційно не підтверджують.

Про роботу ППО на Львівщині повідомив начальник Львівської обласної військової адміністраціє Максим Козицький.

«Жителі Львівщини, працює ППО. Залишайтеся в укриттях. Тривога ще триває», – написав він у Telegram.

Також про вибухи у Львівській області повідомив міський голова Львова Андрій Садовий. За його попередньою інформацією, працює ППО. Водночас у Львові поки тихо.

Пізніше голова Львівської ОВ Козицький повідомив, що над Золочевом збили російську ракету та її уламки впали на інфраструктурний об'єкт.

Також про звуки вибухів повідомляють місцеві телеграм-канали на Тернопільщині. Офіційно в регіоні працює ППО.

«Тернопільщина. Працює ППО. Залишайтесь в укриттях», – написав голова Тернопільської ОВА Володимир Труш.

Пізніше Труш повідомив про збиття кількох крилатих ракет над Тернопільщиною. «За попередньою інформацією, щойно сили протиповітряної оборони спрацювали по кількох ворожих ракетах над Тернопільщиною. Спеціалісти виїхали на місця вибухів. Попередньо, жертв та руйнувань немає. Інформація уточнюється», – розповів він.

Нагадаємо, російські війська завдали ракетного удару по Одеській області. Раніше ворог завдав ракетного удару по Прилуках, Чернігівській області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: