Окупанти обстріляли Зеленодольськ із «Ураганів», є загиблий та поранені

Читать на русском
На Дніпропетровщині Зеленодольську громаду обстріляли з Ураганів. У Зеленодольську одна людина загинула і п'ятеро було поранено, пошкоджено та зруйновано будинки.
Facebook/Дмитро Невеселий

Російські окупанти обстріляли з «Ураганів» Зеленодольськ на Дніпропетровщині. Одна людина загинула, ще п'ятеро було поранено.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко та голова Зеленодольської громади Дмитро Невеселий.

«Найнапруженіша ніч. Ворог ударив з «Ураганів» по житловим кварталам Зеленодольської громади. У Зеленодольську поцілили по центру міста. Попередньо, одна людина загинула, п’ятеро – поранені. У Великій Костромці, без постраждалих. Село частково без світла. У Зеленодольську та Великій Костромці пошкоджені та зруйновані будинки. Території обстрілів засіяні касетними боєприпасами», – повідомив Резніченко.

Невеселий уточнив, що у Великій Костромці пошкоджено лінії газопостачання та електропостачання. Наразі проводиться перевірка Зеленодольська на наявність нерозірваних касетних снарядів.

Нагадаємо, 12 червня російські війська обстріляли Синельниківський та Криворізький райони області, загинула жінка.

Дніпровський та Криворізький райони були обстріляні 10 червня, одна людина була поранена.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: