Російські пропагандисти поширюють фейк, що ЗСУ відмовляються воювати західною зброєю

Читать на русском
Російські пропагандисти поширюють фейк, що українські військові відмовляються воювати західною зброєю.
Укрінформ

Російські пропагандисти поширюють фейк, що українські військові відмовляються воювати західною зброєю.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України.

Російські ЗМІ поширюють дезінформацію з метою зриву поставок зброї та техніки від союзників України. Посилаються пропагандисти на статтю CNN, де, за словами журналіста, деякі підрозділи зізнаються, що їм зручніше використовувати комерційні дрони, оснащені вибухівкою, ніж дрони Switchblade.

У Центрі наголошують, що така інформацію є фейком, тому що із початком війни українських військових відправляють до країн Європи, де вони вчаться поводитись зі зброєю західного зразка.

«Тому з кожним днем навпаки росте ефективність використання зброї переданої Україні. Інформаційні атаки рашистів посилились у зв‘язку із сьогоднішнім з'їздом міністрів оборони в Рамштайні, де буде проголошено про нові партії поставок техніки та зброї», – додають у ЦПД.

Нагадаємо, російські окупанти поширили чергову порцію фейків щодо порядку перетину державного кордону України під час воєнного стану. Так, вони заявили, що чоловікам-артистам нібито можна виїжджати за кордон, а чоловікам з трьома і більше дітьми – не можна.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: