У Пентагоні вважають дані щодо втрат України у війні повністю достовірними

Читать на русском
Ослаблення бойового духу українців не помітно - українські військові продовжують хоробро битися проти чисельно переважаючого, повноцінно забезпеченого артилерією противника
Ллойд ОстінAFP 2022

** У Пентагоні вважають цифри щоденних втрат Збройних сил України, про які публічно заявив Київ, відповідними до істини та достовірними.**

Про це заявив Міністр оборони США Ллойд Остін, повідомляє американський телеканал CNN.

Остін зазначив, що дані про загибель 100-200 українських солдатів на добу не викликають в Пентагоні ніяких сумнівів, оскільки це цілком очікувані в нинішніх умовах цифри.

Україна отримала масу зброї від Заходу, на росію очікують дуже великі втрати – РезніковВже зараз запаси озброєння НАТО в Україні досягли таких розмірів, що російська армія приречена на великі втрати

«Цифри не виходять за рамки того, що очікується від подібного артилерійського бою. Не дивно, що цифри, про які повідомляють українці, настільки серйозні» - визнав він.

При цьому міністр зазначив, що ослаблення бойового духу українців не помітно - українські військові продовжують хоробро битися проти чисельно переважаючого, повноцінно забезпеченого артилерією противника.

Нагадаємо, раніше в ОПУ заявили, що Збройні Сили України щодня в бойових зіткненнях з російськими окупантами втрачають від 100 до 200 військовослужбовців убитими. А з моменту початку повномасштабного вторгнення росії в Україну в боях з окупантами загинуло до 10 тисяч українських військовослужбовців.

Пізніше президент Володимир Зеленський пояснив, для чого він розкрив дані щодо втрат Збройних сил України на сході країни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: