Арестович озвучив орієнтовні втрати української армії у війні з росією

Читать на русском
При цьому втрати росії Арестович оцінює, як такі, що в кілька разів перевищують українські. Бо на початку війни росіян гинуло значно більше, ніж зараз
Ілюстративне фотоFacebook

З моменту початку повномасштабного вторгнення росії в Україну в боях з окупантами загинуло до 10 тисяч українських військовослужбовців. Саме про таку цифру можна з упевненістю стверджувати.

Про це заявив радник керівника Офісу президента Олексій Арестович в ефірі у російського правозахисника Марка Фейгіна.

При цьому втрати росії Арестович оцінює, як в кілька разів перевищують українські. Тому що на початку війни росіян гинуло значно більше, ніж зараз.

«У нас і на початку конфлікту гинуло 100 на добу в середньому, а в російській армії 1000 гинуло на добу в перші 20-30 днів. Зараз у них 200-300 гине, не менше... Воно так і буде 1:5, 1:3, 1:6 коливатися. Загальні українські втрати становлять до 10 тисяч осіб» - сказав він.

Раніше в ОПУ заявляли, що Збройні Сили України щодня в бойових зіткненнях з російськими окупантами втрачають від 100 до 200 військовослужбовців убитими.

При цьому, згідно з даними Генштабу ЗСУ, Збройні Сили України з 24 лютого по 10 червня ліквідували близько 31900 російських військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: