У Курській області просять посилити кордони з Україною

Читать на русском
У прикордонній з Україною області держави-агресора звернулися до оборонного відомства та спецслужби з проханням посилити охорону кордону.

Депутат Курської обласної думи російської федерації попросив міністерство оборони і федеральну службу безпеки посилити шляхом збільшення кількості військовослужбовців та створення буферної зони.

Відповідне звернення депутата опублікували місцеві телеграм-канали.

«Депутат обласної думи Курська попросив Міноборони та ФСБ посилити кордони Росії. Олексій Золотарьов направив депутатський запит до федеральних відомств з проханням розглянути питання: посилення кордону РФ з боку України в Глушківському районі шляхом збільшення числа військовослужбовців та створення безпечної (буферної зони), на якій дальність польоту великокаліберної зброї буде неможлива», – зазначають там.

Нагадаємо, у росії це вже не перший подібний інцидент. Наприкінці березня у передмісті Бєлгорода спалахнув склад боєприпасів. У Генштабі ЗСУ повідомили, що це сталося внаслідок нехтування правилами безпеки та порушення вимог транспортування боєприпасів.

1 квітня у Бєлгороді сталася масштабна пожежа на нафтобазі. У події знайшли «український слід». В Україні звинувачення у причетності відкинули.

Крім того, у російському Брянську горіла нафтобаза.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: