Українські військові та розвідники на Донбасі тактично переграють російську армію – Зеленський

Читать на русском
Все, що потрібно ЗСУ - достатня кількість сучасної артилерії, щоб забезпечити перевагу Україні та викинути окупантів геть
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Українські Збройні сили та розвідка зараз тактично переграють російську армію. бої на Донбасі проти росії увійдуть в історію військового мистецтва.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні за підсумками 13 червня.

«У боях на Донбасі – а вони точно увійдуть у військову історію як одна з найжорстокіших битв в Європі та за Європу – українська армія і наша розвідка тактично все ж переграють російських військових. І це попри значну перевагу росіян у кількості техніки, а особливо - в артилерійських системах» - сказав президент.

Зеленський додав, що ціни битви за Донбас для України дуже висока, надто висока. Кожен день Україна вимагає більше зброї - потрібна достатня кількість сучасної артилерії, щоб забезпечити перевагу ЗСУ і викинути окупантів геть.

Нагадаємо, завдання «мінімум» для України на війні – щоб російські війська відійшли на позиції, які займали до 24 лютого. Завдання «максимум» - програш росії та повне відновлення територіальної цілісності України.

У понеділок, 13 червня, на Донбасі українські військові звільнили три села, у зв'язку з цим лінія фронту була відсунута на 15 км.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: