Колишній віцепрезидент російського Газпромбанку вступив в Легіон «Свобода Росії»

Читать на русском
Ігор Волобуєв, який відмовився підтримувати політику путіна і покинув росію, став військовослужбовцем добровольчого легіону, який бореться проти путіністів
Ігор ВолобуєвСкриншот

Колишній віцепрезидент російського Газпромбанку Ігор Волобуєв вступив до лав Легіону «Свобода Росії», який воює проти російських окупантів в Україні в ряд збройних сил.

Про це повідомляється в Telegram організації.

Тільки гроші та багнети. Колонка Леоніда ШвецяУсі, хто бореться з путіним та його режимом, усі, хто виступає на боці України, мають не вимагати припинення війни, а вступати у війну, у будь-яких можливих формах, щоб завдати путінській росії розгромної поразки.

«Супер! Мрії збуваються. Я тепер служу в легіоні «Свобода Росії». Хлопці з росії, якщо ви ненавидите путінський режим і хочете, щоб росія стала вільною, демократичною країною – приєднуйтесь!»- заявив сам Волобуєв, коментуючи свій вступ.

На відео, яке прикріплене до посту, Волобуєв бере участь у навчаннях легіонерів.

Волобуєв покинув росію, будучи віцепрезидентом Газпромбанку - великого кишенькового банку російського газового монополіста «Газпром». Уродженець України, Волобуєв різко розкритикував політику володимира путіна і початок війни проти України, після чого покинув рф і перейшов на бік України, попри своє становище в російській владній структурі.

Легіон «Свобода Росії» - добровольче формування. Він складений з громадян росії та колишніх військовослужбовців російської армії (тих, хто потрапив у полон під час війни в Україні), які готові зі зброєю в руках боротися проти тиранії Путіна.

Нагадаємо, за даними ОПУ, добровольчий підрозділ Легіон «Свобода Росії» вже веде активну роботу на території безпосередньо російської федерації, тому скоро на росіян чекає велика кількість неприємних сюрпризів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: