ЗСУ завдали окупантам значних втрат під час штурму поблизу Берестового – Генштаб

Читать на русском
У середу, 8 червня, війська росії вдалися до масового обстрілу цивільної інфраструктури на низці напрямків.

У середу, 8 червня, війська росії вдалися до масового обстрілу цивільної інфраструктури на низці напрямків. Також ворог зазнав значних втрат під час штурму біля Берестового, проте бої тривають.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ.

На Волинському та Поліському напрямках Білорусь здійснює переміщення окремих підрозділів до пунктів постійної дислокації.

На Сіверському напрямку окупанти продовжують забезпечувати посилену охорону ділянки кордону у Брянській та Курській областях. Обстріляли з мінометів цивільну інфраструктуру у районах населених пунктів Ходина, Рижівка та Велика Писарівка Сумської області.

На Слобожанському напрямку ворог обстріляв цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Уди, Удільника, Ртищівки, Іванівки, Гусарівки, тощо.

Війська рф готують наступ на Слов'янськ, на інших напрямках ЗСУ відбивають атаки – ГенштабВійська росії зосередилися на підготовці наступу на Слов'янськ Донецької області, ЗСУ вдається відбивати штурмові дії на інших напрямках.

На Сєвєродонецькому напрямку окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Привілля, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Вороново, Тошківка, Гірське та інших.

На Слов'янському напрямі українські бійці успішно заважають ворогові покращити своє тактичне становище у напрямку міста Слов'янськ. Окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районах вільного, Адамівки, Долини та Тетянівки, а також завдали авіаудару по Слов'янську.

На Бахмутському напрямку окупанти відкрили вогонь з артилерії по районах населених пунктів Камишеваха, Врубівка, Миколаївка, Семигір'я та Нью-Йорк, а також завдали авіаудари поряд із новою Кам'янкою, Покровськом та Клиновим.

ЗСУ завдали значних втрат окупантам у живій силі та техніці під час ворожого штурму поблизу Берестового.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Кам'янка, Авдіївка, Піски, Красногорівка, Вугледар, Микільське, тощо. Також російські військові застосували авіацію поруч із Мар'їнкою та Кам'янкою.

На Південнобузькому напрямку ситуація без суттєвих змін. Ворог застосував артилерію в районах Великої Костромки, Любомування та Новомиколаївки, а штурмову та армійську авіацію в районах населених пунктів Олександрівка, Князівка ​​та Новоданилівка.

Раніше у Міноборони повідомили, що ворог нарощує систему вогню на Запорізькому напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: