Ворог просунувся в сторону Камишевахи, але безрезультатно штурмував Сєверодонецьк – Генштаб

Читать на русском
Росіяни мають частковий успіх у напрямку населених пунктів Камишеваха та Роти. Ворог намагався вести штурм Сєвєродонецька, але безрезультатно.

Росіяни мають частковий успіх у напрямку населених пунктів Камишеваха та Роти. Ворог намагався вести штурм Сєвєродонецька, але безрезультатно.

Про це повідомляє у Facebook пресслужба Генштабу ЗСУ.

На Волинському та Поліському напрямках ЗС Білорусі продовжують виконувати завдання щодо прикриття ділянки кордону у Брестській та Гомельській областях. Населенню заборонили відвідувати ліси для недопущення викриття позицій.

У Білорусі також активізували процес формування «народного ополчення» - проводять збори з городянами, під час яких пояснюють нібито необхідність створення підрозділів.

На Сіверському напрямку окупанти обстрілюють прикордонні райони та проводять повітряну розвідку щодо використання БПЛА.

Авіаудар по Житомирщині був нанесений літаками рф з Білорусі – ГенштабРосійські літаки завдали ракетного удару по території Житомирської області з території Білорусі.

На Харківському напрямку російські військові відкривають вогонь із метою недопущення просування наших бійців.

На Слов'янському напрямі ворог закріпився на досягнутих рубежах та зосереджує зусилля на поповненні запасів, а також перегрупуванні підрозділів.

«У районі населеного пункту Долина артилерійські підрозділи Сил оборони завдали вогневої поразки зі скупчення особового складу та військової техніки ворога. Втрати супротивника уточнюються», - додає пресслужба.

На Сєвєродонецькому напрямку окупанти намагалися вести штурмові дії у Сєвєродонецьку, проте не досягли успіху.

«На північно-західній околиці населеного пункту Тошківка українські воїни успішно відбили ворожий штурм», - пише Генштаб.

На Бахмутському напрямку ворожі війська завдали ракетного удару в районі міста Краматорськ. Також проводили розвідку у районі Нагірного з метою виявлення слабких місць в обороні наших бійців, проте наші захисники дали ворогові відсіч.

Водночас окупанти вели розвідку в районах Краматорська та Покровська.

На Лиманському напрямку противник не здійснював активних наступальних дій.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках: обстановка без змін.

На Південнобузькому напрямку російські окупанти під прикриттям вогню артилерії продовжують обладнати позиції та встановлювати мінно-вибухові загородження.

В акваторіях Чорного та Азовського морів кораблі росії продовжують ізолювати та блокувати цивільне судноплавство у північно-західній частині Чорного моря.

Раніше у розвідці повідомили, що у Мелітополі не вистачає місць у морзі для зберігання трупів російських військових.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: