На Харківщині через обстріли пошкоджено газопровід, без газу майже 2 тисячі будинків

Читать на русском
У Чугуївському районі Харківської області внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено газопровід. Усього за добу в області - 10 поранених та троє загиблих.

У Чугуївському районі Харківської області внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено газопровід, без газу залишилося майже 1,8 тис. будинків.

Про це повідомили у Харківській ОВА.

Обстріли Харкова: влучив у школу, загинула жінкаРосійські військові в ніч на 2 червня обстріляли Київський та Слобідський райони Харкова. Снаряд влучив у будівлю школи, почалася пожежа.

«Внаслідок ворожих обстрілів у Чугуївському районі Харківської області було пошкоджено газопровід середнього тиску, який забезпечує газом майже 1,8 тис. домоволодінь. Просимо всіх мешканців району, у яких увечері 5 червня було припинено газопостачання, самостійно перекрити крани перед газовими приладами», - йдеться у повідомленні.

Минулої доби через ворожі обстріли в Харківській області - 10 поранених і 3 загиблих.

«Харківська область: по області протягом доби обстрілювали Ізюмський, Чугуївський та Харківський райони. Усього по області за добу 10 поранених, 3 загиблих», - йдеться у повідомленні.

Також увечері та вночі під ворожу атаку потрапили житлові райони околиць Харкова, зокрема Салтівка. За попередніми даними, постраждалих немає.

«За минулу добу окупанти обстрілювали з РСЗО Салтівський та Слобідський райони Харкова. В Харкові є влучання в житловий будинок. Попередньо, ніхто не постраждав», - уточнив голова ОВА Олег Синєгубов.

Нагадаємо, в ніч на 2 червня війська рф ударом ракети зруйнували школу на Салтівці.

У Генштабі повідомляють, що окупанти посилюють оборону на Харківщині.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: