Армія рф обстріляла в Лисичанську ринок, гірничий коледж та школу

Читать на русском
За останню добу окупанти обстріляли в Лисичанську школу, коледж та торгові павільйони ринку, кілька людей постраждали. Обстрілювали також міста Золоте та Гірське.
facebook.com/odalug

Російська армія за останню добу обстріляла у Лисичанську Луганської області гірничий коледж та школу, є кілька постраждалих.

Про це повідомив голова обласної воєнної адміністрації Сергій Гайдай.

Внаслідок обстрілу торгових павільйонів ринку виникла пожежа загальною площею 1000 квадратних метрів, рятувальники ліквідували її кілька годин.

«Також руйнувань зазнали навчальні заклади міста – будівля гірничо-індустріального фахового коледжу, яка практично вигоріла, а також загальноосвітня школа, звідки евакуювали двох постраждалих. Ще трьох поранених у Лисичанську і Привіллі госпіталізували до лікувальних закладів інших регіонів – це два чоловіки та жінка», – повідомив Гайдай.

Також вчора вранці стався масований обстріл міста Золоте, там зруйновано одразу 13 будинків. Вдень 6 червня росіяни вдарили по місту Гірне – 11 пошкоджених будинків.

Штурм Сєвєродонецька, зазначив Гайдай, продовжується.

Нагадаємо, 5 червня внаслідок ворожих обстрілів Привілля Луганської області було поранено жінку, в інших населених пунктах пошкоджено понад 27 будинків. Крім того, окупанти зруйнували пекарню, де пекли хліб для місцевих мешканців.

На думку Гайдая, ЗСУ здатні відбити Сєверодонецьк, але місто не має стратегічного значення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: