На Луганщині за добу внаслідок обстрілів окупантів загинули троє цивільних

Читать на русском
У Гірській громаді Луганської області внаслідок ворожих обстрілів минулої доби, 3 червня, загинули троє мирних жителів, серед них – дитина.
Сергій Гайдай

У Гірській громаді Луганської області внаслідок ворожих обстрілів минулої доби, 3 червня, загинули троє мирних жителів, серед них – дитина.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«У місті Гірське 3 червня від обстрілів російською армією загинули мати з дитиною. Ще одне несумісне із життям поранення отримав житель міста Золоте», – йдеться в повідомленні.

Також стало відомо про загиблого три дні тому жителя Гірського. Крім цього, внаслідок ворожих обстрілів Сєвєродонецька є поранені.

Подоляк розповів, коли ЗСУ нарешті перейдуть у контрнаступ на російських окупантівЗараз українська армія перемелює російські війська, збирає озброєння і резерви, щоб надалі почати масштабний контрнаступ

«Вчора один із їхніх снарядів влучив в одну зі вцілілих квартир. На щастя, батько із сином, які там перебували, залишилися неушкодженими. Наші військові евакуювали їх до безпечного місця поза межами Сєвєродонецька», – додав голова ОВА.

Відомо, що протягом доби в Сєвєродонецьку та Лисичанську пошкоджень зазнали щонайменше по шість багатоповерхівок. У Гірському пошкоджені вісім будинків, у Новоіванівці – сім, у Врубівці – шість. Є руйнування житлового фонду в Метьолкіному.

Нагадаємо, у Генеральному штабі ЗСУ розповіли про ситуацію на фронтах на початок 101-ї доби протистояння російським окупантам. На Слобожанському напрямі тривають бойові дії, російські загарбники здійснюють евакуацію пошкодженого озброєння та військової техніки, на Бахмутському ворог зазнав вогневого ураження від українських підрозділів і відійшов.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: