Подоляк розповів, коли ЗСУ нарешті перейдуть у контрнаступ на російських окупантів

Читать на русском
Зараз українська армія перемелює російські війська, збирає озброєння і резерви, щоб надалі почати масштабний контрнаступ
Ілюстративне фотоFacebook

Незабаром Збройні Сили України, які винищують якомога більше росіян в обороні, перейдуть в інтенсивний контрнаступ на сили російських окупантів. Для цього потрібно достатньо зброї, яку передають західні партнери.

Про це заявив радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк в ефірі Національного телемарафону.

«Коли ми отримаємо достатню кількість зброї? Незабаром. І ви це побачите, як тільки почнеться більш інтенсивний контрнаступ з нашого боку. Сьогодні у нас також є окремі контрнаступи. Але як тільки ми отримаємо все, що потрібно, це буде інтенсифіковано. І Збройні сили нарешті зможуть довести російській федерації, що» друга армія» знаходиться в іншій географічній точці планети» - запевнив він.

Подоляк нагадав, що Україна вже отримує масу зброї від західних партнерів. Однак це не швидкий процес - на жаль, Європа приймає важливі рішення значно повільніше, ніж хотілося б.

Нагадаємо, за прогнозом генерала США Ходжеса, кульмінація бойових дій на Донбасі буде видна в серпні, а у вересні Збройні Сили України зможуть перейти до контрнаступу.

30 травня Збройні Сили України розпочали масштабний контрнаступ у Херсонській області за кількома напрямками. Мета - роздрібнити угруповання противника на кілька частин і розгромити війська рашистів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: