Російські окупанти викрадають чоловіків заради викупу – СБУ

Читать на русском
В окупованій частині Запорізької області жінки скаржаться, що чоловіків масово викрадають війська рф і вимагають викуп.

Жителі тимчасово захопленої частини Запорізької області з так званою «тимчасовою військовою адміністрацією росії» скаржаться, що їхніх чоловіків масово викрадають і потім вимагають викуп.

Про це стало відомо з розмови, яку перехопила СБУ.

В Україні ліквідовано вже 30 тисяч 850 окупантів – ГенштабНа війні російська армія втратила 30 тисяч 850 військових, 210 літаків, 1363 танки та сотні одиниць іншої техніки.

Наприклад, кілька звернень жінок до так званої «тимчасової військової адміністрації росії» у Мелітополі Запорізької області виглядають так:

  • Щойно приїхали ваші хлопці, з комендатури, закрили мого чоловіка в багажник і забрали. Ні документи не надали, ніде нічого.

  • Скрутили, завантажили у багажник. Машину забрали, мотоблок... Сказали, що вони з поліції...

  • У мене чоловіка забрали і сказали, що відвезли до Мелітополя до 58-ї армії або 58-ї армії забрала. Як мені бути?.

Як з'ясували в СБУ, на всі ці питання від окупантів приблизно однакова відповідь, що телефоном вони не вирішують нічого. А вже по приїзду родичам озвучують прайс і розпочинаються торги.

Сума за «повернення до нормального життя» залежить від статків сім'ї і коливається в межах від 10 до 30 тис. доларів.

Нагадаємо, військові рф в Херсонській області, відчуваючи нестачу логістичного забезпечення, наймаються до місцевих жителів для збору полуниці. Свої послуги пропонують за 50 гривень за годину.

Раніше в СБУ перехопили листування, де окупанти зізнаються, що знову на війні в Україні їдять собак через проблеми із забезпеченням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: