Окупанти на війні в Україні знову почали їсти собак: СБУ перехопила спілкування

Читать на русском
Через проблеми з логістикою та відсутністю продуктів харчування російські військові від голоду їдять в Україні собак.

Через проблеми з логістикою та відсутністю продуктів харчування російські військові від голоду їдять в Україні собак. Такий випадок стався на Херсонщині.

Про це свідчить листування окупанта, яке перехопило СБУ.

Втрати російської армії досягли 30 тисяч 500 військовихРосійська армія втратила 30,5 тисяч військових в Україні. За останню добу найбільші втрати були на Криворізькому та Запорізькому напрямках.

«Все х##во. Нас укри е##уть, як молодих. Собак їмо, їсти нічого. Сьогодні йорка їли. Йоркширського тер'єра», – написав своєму знайомому окупант, який воює на тимчасово захопленій території Херсонської області.

За словами військового рф, у них немає продуктів, тому що в армії відсутня логістика.

Тим часом йому з росії розповідають, що ЗМІ та телебачення «малюють лише перемоги». У відповідь окупант написав - «Нехай сюди йдуть і малюють».

Як відомо, наприкінці березня з перехопленої розмови вперше стало відомо про те, що військові рф їдять собак. Тоді окупант розповідав, що їм довелося вбити та їсти алабая.

Нагадаємо, в СБУ також розповідали, що солдат рф змушують повертати гроші за легкі поранення, а елітні підрозділи армії росії втікають з України.

Також повідомлялося, що окупанти почали здогадуватися про реальні втрати в армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: