Армія рф на Херсонщині обладнує третю лінію оборони – МОУ

Читать на русском
Російські військові у Херсонській області обладнають другу та третю лінії оборони. Також війська рф обладнують позиції в Брянській області.
Getty Images

Російські військові у Херсонській області обладнають другу та третю лінії оборони. Крім того, війська рф обладнують позиції в Брянській області за 3 км від держкордону України.

Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник на брифінгу в Києві у середу, 1 червня, передає Інтерфакс-Україна.

Контратака ЗСУ у Херсонській області зриває плани росії щодо створення оборони та контролю над регіоном – ISWКонтрнаступ ЗСУ у Херсонській області завадить російським військам окопатися та зміцнити контроль над регіоном.

«На Херсонщині противник зараз намагається утримувати зайняті рубежі, зокрема, за нашою інформацією, він уже обладнає другу та третю лінії оборони. Є частковий успіх на Херсонщині, якого нам удалося досягти окремими успішними контрнаступними діями певних підрозділів Збройних сил України», - сказав Мотузяник.

Він додав, що росія проводить інженерне обладнання позицій, збільшує вогневі можливості військ на Слобожанському напрямку, знімає зі збереження озброєння, а також вводить резерви з території рф.

«Наша розвідка повідомляє про те, що російські війська обладнують позиції в районах Подивоття і Некислиця, це Брянська область, росія, близько 3 км від державного кордону України», - додав Мотузяник.

Нагадаємо, днями ЗСУ розпочали масштабний контрнаступ на Херсонщині.

Перед цим повідомлялося, що війська рф підтягують на Херсонщину БМП та РСЗВ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: