Війська росії підтягують на Херсонщину БМП та РСЗВ – Генштаб

Читать на русском
Російські війська після численних втрат почали доукомплектовувати свої підрозділи додатковою технікою.

Російські війська після численних втрат почали доукомплектовувати свої підрозділи додатковою технікою – так, на Херсонщину вони підтягують БМП, РСЗВ та автомобільну техніку.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу у п'ятницю, 27 травня.

«На Миколаївському та Криворізькому напрямках ворог, у рамках логістичного забезпечення та доукомплектування підрозділів, які зазнали втрат, перемістив у Херсонській області автомобільну техніку, бойові броньовані машини та реактивні системи залпового вогню», - йдеться у повідомленні Генштабу.

Війська росії продовжують спроби вибити українських армійців з Лиману. У той же час сусідні населені пункти опинились під обстрілами окупантів.

«На Лиманському напрямку ворог намагається витіснити наші підрозділи із населеного пункту Лиман та розвинути наступ на Слов'янськ. Обстріляв із мінометів та реактивних систем залпового вогню райони населених пунктів Озерне та Діброва. Також завдав авіаудару в районі Сіверська», – йдеться у повідомленні.

Раніше у розвідці повідомили, що російська армія готує на полігонах до 1,5 тисяч резервістів. Невдовзі їх можуть перекинути воювати проти України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: