Українські військові на східному напрямку відбили дев'ять атак і спалили 29 одиниць техніки ворога

Читать на русском
За добу угруповання ООС відбило дев'ять атак противника. У чотирьох пунктах досі тривають бої
Ілюстративне фотоAP Photo

За добу 31 травня українські військові на Донецькому і Луганському напрямку в цілому відбили дев'ять атак російських окупантів. При цьому знищено не менше 29 одиниць техніки противника, також він зазнав великих втрат у живій силі.

Про це повідомляє угруповання Об'єднаних сил, а також доповідає оперативно-тактичне угруповання «Схід».

Так, угруповання ООС відбило дев'ять атак противника. У чотирьох пунктах досі тривають бої. Ворог зазнав великих втрат у живій силі, які поки що уточнюються; що стосується техніки, українські військові спалили два танки, 13 артилерійських систем, вісім бойових броньованих машин, а також шість одиниць автомобільної техніки.

Бійці оперативно-тактичного угруповання «Схід» також відзначилися в боях; зокрема, вогнем артилерії ЗСУ знищено склад з боєприпасами російських окупантів. Ліквідовано 22 одиниці особового складу рашистів та один бронетранспортер.

Нагадаємо, орієнтовні втрати рашистів на війні в Україні станом на ранок 31 травня становлять 30 тисяч 500 військових. За добу 30 травня було ліквідовано близько 150 окупантів, найбільші втрати були на Криворізькому та Запорізькому напрямках.

Серед іншого, 31 травня українські розвідники знищили інженерний підрозділ російських окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: