В окупованому Севастополі терміново ремонтують три десантні кораблі росії – ЗМІ

Читать на русском
Три великих десантних кораблі (ВДК) проєкту 775 зараз знаходяться на території 13-го судноремонтного заводу в тимчасово окупованому Севастополі
ВДК проєкту 775Вікіпедія

Російські окупанти почали терміновий ремонт відразу трьох великих десантних кораблів Чорноморського флоту - це зафіксували в окупованому Севастополі.

Про це повідомляє Крим.Реалії.

Так, відомо, що три великих десантних кораблі (ВДК) проєкту 775 зараз знаходяться на території 13-го судноремонтного заводу в тимчасово окупованому Севастополі, який привласнив собі окупаційний флот. У флоті росії всього чотири таких кораблі - «Азов» (б/н 151), «Ямал» (б/н 156), «Новочеркаськ» (б/н 142) та «Цезар Куніков» (б/н 158).

Один з кораблів ідентифікований, як «Азов - його бортовий номер 151. Решта не мають бортових номерів. При цьому на борті мінімум одного корабля зафіксовані сліди нашвидку усунених пошкоджень.

Нагадаємо, розвідка повідомила, що знищення російського ракетного крейсера «Москва» українськими ракетами змусило російське командування бути більш обережним у своїх діях в акваторії Чорного моря.

Нагадаємо, 24 березня Військово-морські сили України знищили російський десантний корабель «Саратов» (спочатку помилково ідентифікований, як «Орськ») в захопленому окупантами порту Бердянська (Запорізька область).

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: