Моряки каспійської флотилії рф відмовляються виконувати бойові завдання – розвідка

Читать на русском
Військовослужбовці каспійської флотилії держави-окупанта не хочуть не виконувати бойові завдання через аварійний стан кораблів, інформує розвідка.

Моряки каспійської флотилії російської федерації відмовляються виконувати бойові завдання через аварійний стан кораблів, які неможливо повноцінно обслуговувати та ремонтувати через санкції.

Відповідною інформацією володіє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«Запроваджені проти країни-окупанта міжнародні санкції не дозволяють повноцінно обслуговувати та ремонтувати навігаційне обладнання і дизельне устаткування бойових кораблів флотилії. Щоб забезпечити плавучість на деяких кораблях, у тому числі носіях крилатих ракет, замість оригінальних блоків було встановлено агрегати від побутової техніки китайського виробництва, які придбали за завищеною в кілька разів ціною. Тепер кожен вихід в море обізнані з «імпортозаміщенням» окупанти сприймають як квиток в один кінець. Адже він може стати для них останнім та ще й призвести до екологічної катастрофи у регіоні», – інформує ГУР.

За даними розвідки, командування каспійської флотилії віддало розпорядження всіляко приховувати факти небоєздатності корабельного складу, оскільки така інформація може стати підставою для перевірок або звинувачень у розкраданнях. Винних у витоці цієї інформації погрожують звинуватити у державній зраді та засудити до 15 років ув'язнення.

«Моряки 106 бригади надводних кораблів каспійської флотилії південного військового округу рф, які у складі морського угруповання беруть участь у війні проти України, відмовляються виконувати бойові завдання через аварійний стан кораблів. Окупанти вирішили таємно написати колективні листи путіну (президенту рф) та шойгу (міністру оборони рф), в яких розкрити всі фінансові махінації командування», – додає розвідка.

Нагадаємо, керівник ГУР повідомив, що кавказці намагалися вчинити замах на путіна. Раніше британська розвідка повідомила, що втрати росії зрівнялися із втратами СРСР за 9 років в Афганістані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: