Зросла кількість постраждалих від сьогоднішнього обстрілу Миколаєва, двоє - у важкому стані

Читать на русском
Кількість поранених в ході ранкового обстрілу Миколаєва зросла до семи осіб. Двоє з них у важкому стані. Одна людина загинула.
t.me/senkevichonline

У Миколаєві внаслідок обстрілу окупантами житлових кварталів вранці суботи, 28 травня, загинула жінка-двірник, семеро людей зазнали поранень, двоє з них перебувають у важкому стані.

Про це Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич повідомив у Телеграмі.

«Станом на 18:30 відомо про сімох поранених, з них двоє - у тяжкому стані. Одна жінка загинула - вона була працівницею нашого комунального підприємства, працювала двірником і зранку саме прибирала в одному з дворів», - написав він.

Як зазначив мер, що боєприпаси розірвались просто у дворах багатоповерхових будинків. Внаслідок обстрілів пошкоджено 8 багатоповерхівок. В основному це вікна (більше 200) та вхідні двері. Осколками пошкоджене і майно у квартирах, і автомобілі, що стояли у дворах.

На місцях обстрілів увесь день працювали співробітники комунальних підприємств «Парки» і «Пілот», районної адміністрації та управляючих компаній, які допомогли жителям будинків ліквідувати наслідки обстрілів. Вони зачистили територію від великогабаритних пошкоджень, вивезли сміття, роздали людям плівку й організували підвезення питної води, поінформував Сєнкевич.

Нагадаємо, що у Миколаєві в суботу, 28 травня, російські окупанти обстріляли двір, пошкодили будинки й поранили мирних мешканців.

Також окупанти в черговий раз атакували жителів Чорнобаївки на Херсонщині, в результаті - шістьох людей поранено і одна загинула.

У Харкові знову обстріляли один із районів міста. Обійшлося без жертв, але спалахнули пожежі. При цьому в області є постраждалі, одна жінка загинула.

Увечері російські війська з літака обстріляли Сумську область.

Раніше в ОПУ заявили, що Україна потребує далекобійні реактивні системи залпового вогню для війни проти російських загарбників, оскільки саме це має повернути окупантів під залізну завісу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: