Війська рф обстріляли Сумську область з артилерії й мінометів

Читать на русском
На Сумщині у п’ятницю, 27 травня, окупанти обстріляли Середино-Буду та Старі Вирки з території рф. Пошкоджень зазнали приватні будинки.
Reuters

На Сумщині у п’ятницю, 27 травня, окупанти обстріляли Середино-Буду та Старі Вирки з території рф. Пошкоджень зазнали приватні будинки.

Про це повідомив очільник Сумської ОВА Дмитро Живицький.

«Сумщина. Ніч з 26 на 27 травня не пройшла тихо. Ворог зі своєї території знову вів арт та мінометний вогонь. З 4:30 ранку щопівгодини лунали постріли з міномета по території Шосткинського району. Пошкоджені приватні будинки мирних мешканців на околицях Середино-Буди», – розповів голова ОВА.

Втрати окупантів: за час війни вбито 29 тисяч 750 російських військовихЗа останню добу армія окупантів втратила близько 150 військових, найбільше на Авдіївському напрямку. Загальні втрати сягнули 29 тисяч 750 військових.

Також він додав, що близько 6:30 цього ж дня окупанти обстріляли із самохідних артилерійських установок околиці Старих Вирок Білопільської громади. Вогонь відкривали з території росії. Унаслідок обстрілу ніхто не постраждав.

Нагадаємо, 26 травня сили протиповітряної оборони Збройних сил України збили ракету окупаційних військ російської федерації над Сумами.

Додамо, російські окупанти відновили наступ на Слов'янському напрямі та продовжують там обстріли позицій українських військ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: