У Маріуполі з-під завалів колишнього заводу «Октябрь» дістали тіла 70 загиблих

Читать на русском
У Маріуполі на території колишнього заводу Октябрь знайдено близько 70 тіл загиблих, яких заблокувало уламками будівлі після ворожого обстрілу.
Фото АА

У Маріуполі на території колишнього заводу «Октябрь» знайдено близько 70 тіл загиблих, яких заблокувало уламками будівлі після ворожого обстрілу.

Про це повідомив радник мера Петро Андрющенко.

«В ході розбору завалів МНС росії по вул. Куїнджі, на території колишнього заводу «Октябрь» знайдено близько 70 тіл загиблих. Причина та сама - людей заперло уламками будівлі після обстрілу», – йдеться в повідомленні.

Він зазначив, що тіла запакували в пластикові мішки та вивезли для поховання у братській могилі в Старому Криму. Загиблих не ідентифікували, адже через стан тіл особи встановити неможливо.

Нагадаємо, у Маріуполі на тлі заяв української влади про загрозу епідемії, війська росії розширюють ще одну братську могилу. При цьому російські пропагандисти планують використовувати їх для того, аби звинуватити військових України у вбивстві мирних жителів та нелюдських похованнях.

Також стало відомо, що у місті за три місяці війни загинуло щонайменше 22 тисячі мирних громадян. Але ця цифра може бути й більшою.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: