У Маріуполі окупанти брешуть про нібито взяття ними міста без руйнувань

Читать на русском
У Маріуполі російські окупанти роздають газети де йдеться, що ДНРівці нібито взяли місто без руйнувань для збереження людських життів.
Reuters

У Маріуполі російські окупанти роздають газети де йдеться, що «ДНРівці» нібито взяли місто без руйнувань для збереження людських життів.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Окрім пересувних телевізорів в Маріуполі поновили роздачу пропагандистських газет. Де пишуть, що Маріуполь – то приклад як російські військові разом з «ДНР» хірургічно точно без масових руйнувань взяли місто. Задля збереження життя маріупольців», – пише він.

Загиблих мирних жителів Маріуполя може бути понад 22 тисячі – меріяУ заблокованому росією Маріуполі за три місяці війни загинуло щонайменше 22 тисячі мирних громадян.

Андрющенко наголошує, що цинізму росіян немає межі, адже газети роздають на фоні панорами тотальних руїн в 100 метрах від моргу, де трупи на вулиці складують навалом.

Нагадаємо, у заблокованому Маріуполі російські окупанти оголосили про продовження навчального року до 1 вересня. Діти не матимуть канікул. Таким чином, їх хочуть підготувати до російської програми.

Також повідомляли, що в місті почали роздавати російські паспорти.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: