З Лисичанська евакуювали ще 31 людину, більшість вмовили на місці

Читать на русском
Українські військовослужбовці разом з поліцейськими продовжують евакуацію цивільних осіб з лінії фронту на Луганщині.

Патрульна поліція Луганської області приїхала до Лисичанська аби евакуювати сімох місцевих жителів. Натомість завдяки вмовлянню забрали загалом 31 особу.

Про це повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Вмовили. Їхали евакуювати сімох лисичан, а забрали 31. Іншим рейсом завезли гуманітарний вантаж, але втратили лобове скло. Це була одна з найважчих евакуацій за останній час, але найпродуктивніша. Патрульні поліцейські приїхали до Лисичанська забрати сімох людей, які заздалегідь повідомили, що хочуть евакуюватися. Патрульних це не влаштувало, і почалася психологічна розмов... декілька годин вмовлянь і 31 людина вже сиділа в броньованій автівці, з них 13 дітей. Одну жінку передали лікарям, адже днями вона перенесла інсульт», – зазначив він.

Нагадаємо, російська армія протягом останньої доби намагалася зайти до Сєвєродонецька з боку Пурдівки та Щедрищевого. За добу, 26 травня, в облцентрі загинуло четверо людей, загиблі цивільні також є в інших містах. Диверсійно-розвідувальна група збройних сил російської федерації захопила готель «Мир» на околицях міста. За нього тривають бої з втратами для окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: