Друга Буча: Денісова розповіла про нові страшні злочини російських ґвалтівників

Читать на русском
Злочини російських окупантів на сексуальному підґрунті розкрилися в селі Олександрівка на Херсонщині. Солдати знущалися з маленьких дітей.
фото УНН

Село Олександрівка Білозерського району Херсонської області стало другою Бучею у контексті звірств російських окупантів. Вони масово ґвалтують маленьких дітей.

Про це заявила уповноважена ВР з прав людини Людмила Денісова під час дискусії «Захист прав людини під час війни» у Russia War Crimes House у Давосі під час проведення Всесвітнього економічного форуму у понеділок, 23 травня, передає Інтерфакс-Україна.

Попіл Бучі стукає в наші серцяПро те, чого намагалася добитися росія своїми звірствами на Київщині, і чому всі російські окупанти обов'язково мають покарати цей акт терору - у тексті Антона Коржа.

«У нас зараз Олександрівка перетворилася на Бучу...Там чомусь вони ґвалтують маленьких дітей. Трирічний хлопчик помер, зґвалтований орками...Коли шестимісячну дівчинку ґвалтують чайною ложечкою, або дев'ятимісячну дівчинку гвалтують свічкою, або однорічний хлопчик, зґвалтований п'ятьма орками, помер. Або дворічні двійнята – вони теж померлис, - сказала Денисова.

За її словами, всі ці злочини були скоєні у квітні під час окупації села росією.

Денісова звернула увагу, що якщо у Бучі на Київщині об'єктами військових злочинів на сексуальному ґрунті були жінки, дівчата-підлітки, то в Олександрівці – маленькі діти.

«Тактика одна і та ж у російської федерації - системно, повсюдно, з жорстокістю використовувати згвалтування та інші форми сексуального насильства, але об'єкти змінилися», - зазначила омбудсмен.

«Ми з жахом думаємо, що буде, коли звільнять Маріуполь, коли звільнять інші міста Херсонської, Запорізької, Донецької, Луганської областей», - додала Денісова.

Нагадаємо, Денісова перед цим розповідала, що жертвами зґвалтування військових росії стають не лише жінки, діти, а й літні чоловіки.

У Маріуполі російські нелюди кілька днів ґвалтували жінку на очах у її дитини. Вона померла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: