У Єревані протести, активісти заблокували вхід до резиденції президента

Читать на русском
У Єревані знову мітингують проти прем’єр-міністра Пашиняна. Сьогодні, 25 травня, активісти заблокували резиденцію президента.
kavkaz-uzel.eu

У Єревані продовжуються акції протесту з вимогою відставки прем'єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна. Сьогодні вранці, 25 травня, активісти опозиційного руху опору перекрили резиденцію президента в столиці.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Активісти сьогодні зібралися на площі Франції в центрі Єревана, пройшли ходою до проспекту Баграмяна, де вишикувалися в кілька рядів. На акції звучали гасла «Вірменія без турка» та «Вірменія без Нікола».

Після активісти дійшли до резиденції президента та заблокували її. «Як уже повідомлялося, різні відомства на знак протесту блокуватимуся. Протест наших громадян означає, що ці відомства тривалий час не служать інтересами Вірменії, Арцаха, вірменства», – заявив депутат від фракції «Вірменія» Гегам Манукян.

«Դիմադրություն» շարժման մասնակիցները փակել են Բաղրամյան 26–ի մուտքերըNEWS AM

Напередодні протестувальники блокували будівлю Міністерства закордонних справ.

Нагадаємо, на початку цього року масштабні протести відбувалися у Казахстані. Вони розпочалися 2 січня у місті Жанаозен із мітингів проти різкого підвищення цін на скраплений газ, а потім переросли у масові протести по всій країні з економічними та політичними вимогами.

У Казахстані запроваджували режим надзвичайного стану, а придушити протести змогли за допомогою сил країн Організації Договору колективної безпеки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: