За добу війська рф вбили щонайменше 11 жителів Донецької і Луганської областей

Читать на русском
Російські окупаційні війська за останню добу зруйнували 80 цивільних об'єктів у Луганській і Донецькій областях, а також вбили та поранили понад 10 цивільних.

За минулу добу окупаційні війська російської федерації вбили щонайменше 11 жителів Донецької і Луганської областей, ще 13 були поранені.

Про це повідомляється у зведенні Угруповання об'єднаних сил.

«Мужні українські воїни угруповання Об'єднаних сил 23 травня відбили 16 атак ворога та знищили понад 30 одиниць військової техніки противника, а російські воєнні злочинці авіаційними нальотами, ракетними ударами і артилерійськими обстрілами зруйнували 80 цивільних об’єктів у Луганській і Донецькій областях. За добу рашисти вбили щонайменше 11 жителів Донецької і Луганської областей, поранено 13 осіб. Інформація уточнюється, триває розбір завалів у Краматорському районі», – інформують військові.

Як зазначається, за минуло добу російські війська обстріляли 41 населений пункт на сході України. У Донецькій області зруйновано 33 житлових будинки, дитячий садок, відділення банку, сільськогосподарське підприємство в селі Калинове, скит Святителя Іоана Шанхайського (с. Адамівка) Святогірської Свято-Успенської лаври, магістральні газогони обласного значення.

У Луганській області, через інтенсивні обстріли ворога, неможливо отримати повну та оперативну інформацію про руйнування об'єктів. За попередніми даними, пошкоджено щонайменше 25 житлових будинків, будівля обласного управління Національної поліції, приміщення дитячого розважального центру, аптека.

Нагадаємо, через пошкодження газопроводу в результаті бойових дій 23 травня зупинено газопостачання Донецької та Луганської областей.

22 травня російські окупанти намагалися увірватися в Сєвєродонецьк відразу з чотирьох напрямків, але отримали відсіч від ЗСУ і відступили.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: