Ворог намагався увірватися до Сєверодонецька одразу з чотирьох напрямків – Гайдай

Читать на русском
Російські окупанти намагалися увірватися до Сєверодонецька одразу з чотирьох напрямків, але отримали відсіч від ЗСУ та відступили.

Російські окупанти намагалися увірватися до Сєверодонецька одразу з чотирьох напрямків, але отримали відсіч від ЗСУ та відступили.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

Війська рф вдруге зруйнували міст між Сєвєродонецьком та ЛисичанськомНа Луганщині російські загарбники вдруге після 2014 року зруйнували міст між Сєвєродонецьком та Лисичанськом.

«Одразу з чотирьох напрямків намагалися увірватися до Сєвєродонецька росіяни, але отримали гідну відсіч і відійшли на попередні позиції», – написав він.

За його словами, окупанти також продовжили обстрілювати з артилерії та мінометів житлові квартали. Постраждав майже кожен підконтрольний населений пункт. Між Сєверодонецьком та Лисичанським зруйновано частину мосту поблизу залізничного вокзалу.

У Сєвєродонецьку за добу пошкоджено сім будинків, у Лисичанську – п'ять. Також по п'ять – у Тошківці та Нирковому. Чотири – у Врубівці, по три – у Гірському та Золотому, два – у Привіллі.

Ще не встановлено точної кількості зруйнованих будинків після обстрілу Новодружеська, де житловий фонд постраждав одразу на трьох вулицях. Як і у Врубівці, за якою ворог завдав авіаційного удару.

Противник вів наступальні та штурмові дії в районах Осколонівки, Пурдівки, Щедрищевого та Смолянинового. Наступ відбито, ворог зазнав втрат і був змушений відійти на старі позиції.

Нагадаємо, війська рф вдарили ракетами по Запорізькій області. А в ніч проти 22 травня окупанти обстріляли Миколаїв касетними боєприпасами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: