Війська росії хочуть поновити наступ на двох напрямках – Генштаб

Читать на русском
Війська росії відновлюють наступ на Харківському та Слов'янському напрямках – для цього ворог проводить розвідку, а на окремих ділянках здійснює обстріл.

Війська росії відновлюють наступ на Харківському та Слов'янському напрямках – для цього ворог проводить розвідку, а на окремих ділянках здійснює обстріл.

На Слобожанському напрямі підрозділи супротивника зосередили основні зусилля утриманні зайнятих позицій.

«На Харківському та Слов'янському напрямках ворог активних дій не проводив, вів розвідку та проводив заходи щодо створення сприятливих умов для відновлення наступу. Здійснив артилерійський обстріл підрозділів Сил оборони у районі населеного пункту Циркуни. Також противник провів розвідку боєм у районі населеного пункту Пасіка, зазнав втрат і відступив», - йдеться у повідомленні Генштабу.

Три місяці війни з росією: які обіцянки дав ЗеленськийЯкі обіцянки Володимир Зеленський дав протягом третього місяця повномасштабної війни з росією – у матеріалі Слово і діло.

На окупованих територіях російські солдати створюють умови у розвиток гуманітарної кризи.

«Окупанти продовжують порушувати права громадян України на тимчасово зайнятих територіях – перешкоджають вільному пересуванню та створюють штучні умови для розвитку гуманітарної кризи», – йдеться у зведенні.

Раніше Олексій Арестович повідомив про те, що попри гучні заяви російських пропагандистів жодна партія західної зброї не була пошкоджена внаслідок обстрілу залізничної інфраструктури України.

Також нагадаємо, що російські військові у вівторок, 24 травня, обстріляли Слов'янськ Донецької області касетними снарядами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: