У прикордонних районах Одещини запроваджують додаткові режимні обмеження

Читать на русском
Додаткові режимні обмеження вводять від 23 травня в межах Одеського, Білгород-Дністровського та Болградського прикордонних районів Одеської області.
Укрінформ

Додаткові режимні обмеження вводять від 23 травня в межах Одеського, Білгород-Дністровського та Болградського прикордонних районів Одеської області.

Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

«Запроваджено додаткові тимчасові обмеження на в’їзд, провадження робіт у прикордонній смузі, прикордонних контрольованих районах, плавання маломірних суден та інших плавзасобів у внутрішніх водах», – зазначають у повідомленні.

Від 23 травня в межах Одеського, Білгород-Дністровського та Болградського контрольованих прикордонних районів Одеської області заборонено:

  • в’їзд осіб у визначену смугу вздовж державного кордону;
  • провадження робіт, окрім сільськогосподарських та будівельних;
  • відпочинок населення, рибальство (за винятком окремих ділянок);
  • перевезення зброї та будь-яких засобів активної оборони без дозволів;
  • використання приладів нічного бачення, тепловізійної техніки, радіостанцій;
  • використання повітряних суден, безпілотної техніки.

Також заборонено рух ділянкою автомобільної дороги Одеса - Рені в районі Паланки (Молдова) осіб у пішому порядку та перевезення чоловіків від 18 до 60 років, які не мають законних підстав для виїзду за кордон.

Зауважимо, у Пентагоні заявили, що попри все бажання російських окупантів взяти Одесу, реальність для них виявилася куди як більш жорстока - найближчим часом висадка російського десанту Одесі не загрожує, оскільки в окупантів немає ніякої можливості це зробити.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: