В Одесі скоротять час комендантської години

Читать на русском
З середи, 25 травня, на території міста Одеса та області буде змінено час комендантської години.
Фото Слово і діло

З 25 травня на території міста Одеса та області буде змінено час комендантської години. Розпорядження підписав начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко.

Про це повідомляє пресслужба ОВА.

Про скасування комендантської години в Україні говорити рано – МонастирськийКомендантську годину в Україні поки що не збираються скасовувати, повідомили у МВС. Навіть на територіях, де не ведуться бойові дії.

«З 25 травня 2022 року комендантська година діє з 23 години 00 хвилин до 05 години 00 хвилин», - йдеться в повідомленні.

У мерії нагадали, що протягом комендантської години заборонено перебування людей на вулицях та інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток та посвідчень.

Нагадаємо, в Одеській ОВА повідомляли, що російські окупанти виставляють комплекси С-400 у тимчасово окупованому Криму та зміцнюють сили на острові Зміїний на Одещині. Тож загроза ракетних ударів залишається високою.

У Миколаєві також скоротили комендантську годину. Тепер він починатиметься на годину пізніше. Також буде продовжено роботу громадського транспорту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: