Про скасування комендантської години в Україні говорити рано – Монастирський

Читать на русском
Комендантську годину в Україні поки що не збираються скасовувати, повідомили у МВС. Навіть на територіях, де не ведуться бойові дії.

Поки що рано говорити про скасування комендантської години в Україні, зокрема на тих територіях, де вже не ведуться бойові дії.

Про це міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив в ефірі телемарафону.

«Загалом, я думаю, час показує, що комендантська година виправдала себе. Вона дала можливість і дозволяє уникнути проникнення диверсійних груп на території, у тому числі центральних і західних областей України. Тому моє особисте бачення, що нам ще доведеться певний час жити з комендантською годиною. І не треба нею нехтувати: це те, що дає правоохоронцям можливість… спостерігати за тими групами, які є та привертають увагу правоохоронців. Тому я думаю, ще рано говорити про повне скасування комендантської години, наприклад, на певній території, де не ведуться бойові дії, бо зберігається небезпека», – розповів Монастирський.

Нагадаємо, у Києві та області з середини квітня послабили комендантську годину, тепер вона триває з 22.00 до 5.00.

Раніше Монастирський повідомив, що на дорогах України найближчими днями відновлять роботу камери автоматичної фіксації швидкості та порушень правил дорожнього руху.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: